Polední menu
Polední nabídka
Informace o alergenech u obsluhy
Pondělí 22.4. Kuřecí vývar s vaječným kapáním 48,–
Vepřová pečínka, zelí, bramborový knedlík 159,– Ďábelské fusilli 155,– Smažený hermelín s bramborem a domácí tatarkou 165,– Řecký salát, balkánský sýr 149,–
Úterý 23.4. Celerová s pórkem a tymiánem 48,–
Plněné žampiony s bramborovým pyré 155,– Svíčková na smetaně, karlovarský knedlík 169,– Krůtí plátek na hříbkách a rozmarýnu s rýží 169,– Řecký salát, balkánský sýr 149,–
středa 24.4. Hovězí vývar s domácími nudlemi 48,–
Kuřecí stripsy, jarní bramborový salát 165,– Gnocci s kuřecím masem, špenátem ve smetanové omáčce 159,– Čevabčiči s vařeným bramborem, cibulí a hořčicí 149,– Řecký salát, balkánský sýr 149,–
Čtvrtek 25.4. Bílá fazolová s mrkví a bramborem 48,–
Katův šleh, bramboráčky 155,– Kuřecí roláda plněná masovou směsí, karamelizovaná cibulka 155,– Špagety s rukolovým pestem a špikovaným krůtím prsem, suš. rajčata 159,– Řecký salát, balkánský sýr 149,–
Pátek 26.4. Dýňový krém se sýrovými krutony 48,–
Kuřecí vrap s mixem čerstvé zeleniny a jogurtovým dresinkem 159,– Pečené vepřové ramínko, bramborový knedlík, špenát 155,– Losos v pivním těstíčku s holandskou omáčkou, peč. zelenina, brambor 199,– Řecký salát, balkánský sýr 149,–