Pizzeria GIANO

První nekuřácká pizzerie v Milevsku

nám. Edvarda Beneše (OD Centrum), 399 01 Milevsko
Telefon: 723 809 397
Provozní doba
PO - ČT: 9:00 - 22:00
PÁ: 9:00 - 23:00
SO: 10:00 - 23:00
NE A SVÁTKY: 11:00 - 21:00

Polední menu

Pondělí 15.1.

Česnekový krém s krutony.…………………­..……………………………­25,–

Špagety arabiata s parmazánem……­.…………………………………­....79,–

Kuřecí špalky s karotkovou cuketovou rýží………………………­..….….85,–

Cikánský vepřový steak s bramborem.…………………­.………………..85,–

Pizza Roma (šunka,salám,raj­če,mozzarella)………………­.……..……..89,–

Variace listových salátů s rajčetem česnekový dresink gril.panenkou..89,–

Citrónové kuře s restovanou zeleninkou a hranolky…….….…………­.136,–

Úterý 16.1.

Vývar s uzeného masa s rýží ……...………………………­..…….….... 25,–

Plněné papriky v rajské omáčce houskový knedlík……..….­..……...…..82,–

Kuřecí prsíčka nadívaná mozzarellou a sušenými rajčaty brambor…...85,–

Francouzské brambory……………­...…………..…………………………­.79,–

Pizza Roma (šunka,salám,raj­če,mozzarella)………………­.……..……..89,–

Variace listových salátů s rajčetem česnekový dresink gril.panenkou..89,–

Citrónové kuře s restovanou zeleninkou a hranolky…….….…………­.136,–

Středa 17.1.

Gulášová………………­.…………….………..……………………………­.25,–

Kuřecí nudličky s čínskou zeleninou a basmati rýží…………………….85,–

Krkovička po staro česku s mačkaným bramborem……….……………85,–

lívance s borůvkami a tvarohem………………………­………..……..…..79,–

Pizza Roma (šunka,salám,raj­če,mozzarella)………………­.……..……..89,–

Variace listových salátů s rajčetem česnekový dresink gril.panenkou..89,–

Citrónové kuře s restovanou zeleninkou a hranolky…….….…………­.136,–

Čtvrtek 18.1.

Slepičí se strouháním…..……………………………­………..…………..25,–

Šťavnatá hovězí pečeně listový špenát bramborový nok……………….85,–

Smažené žampiony s bramborem tatarská omáčka…………………….85,–

Lasagne se šunkou a zeleninou zapečené bešamelem………………­..82,–

Pizza Roma (šunka,salám,raj­če,mozzarella)………………­.……..……..89,–

Variace listových salátů s rajčetem česnekový dresink gril.panenkou..89,–

Citrónové kuře s restovanou zeleninkou a hranolky…….….…………­.136,–

Pátek 19.1.

Hráškový krém s parmazánem……­.………..……………………………­.25,–

Krutí frikase s hráškem, karotkou a rýží…………………………­……….85,–

Pečený pstruh na másle s bramborem ……………………………..….109,–

Tagliatelle s mletým bifsteakem a hříbkovou omáčkou…....………­.…..85,–

Pizza Roma (šunka,salám,raj­če,mozzarella)………………­.……..……..89,–

Variace listových salátů s rajčetem česnekový dresink gril.panenkou..89,–

Citrónové kuře s restovanou zeleninkou a hranolky…….….………136,–